Batxillerat en Ciències de la Salut

Vols conèixer la realitat i el mètode de treball i recerca científic aplicat a les Ciències de la Salut? T’interessa aprofundir en el funcionament de la biologia i vols comprendre millor el món de la salut? Estudia amb nosaltres el batxillerat científic!

Dins de la modalitat de Batxillerat Científic, a Granés Batxillerat podràs desenvolupar les teves competències en indagació i experimentació, en un itinerari formatiu adaptat a les teves inquietuds en Ciències de la Salut.
El cas pràctic

Estudiant aquest batxillerat realitzaràs pràctiques al laboratori. En aquest cas, els alumnes de Biotecnologia extreuen el DNA d’un kiwi i la saliva. Vols veure com ho van aconseguir?

Orientació Universitària

Isabel Pérez: “El professional de la infermeria ha de poder oferir la part més emocional, de compartir una vivència, i no només el dolor o la malaltia”

Isabel Pérez, coordinadora d’activitats extra-acadèmiques i de formació en innovació pedagògica a Blanquerna, ens explica el canvi de paradigma en la disciplina d’Infermeria en els darrers anys, el perfil del seu alumnat així com les perspectives de futur d’aquesta professió.[…]

Descobreix els nostres alumnes

Trobo a faltar l’ambient de petita família que s’hi respirava a la Granés

La Paula Avellaneda va estudiar amb nosaltres el Batxillerat Científic i ara està acabant el primer any d’Infermeria a la UB. En aquesta entrevista ens parla de la seva adaptació a l’etapa universitària i també dels aspectes que li agraden més d’aquesta carrera, com ara el contacte tan proper amb el pacient. El que més troba a faltar de la Granés, és, segons diu, el vincle amb els professors.[…]

Què puc estudiar triant aquest itinerari?

En aquest batxillerat podràs potenciar el teu coneixement sobre la naturalesa de la ciència i la capacitat d’actuar sobre el món físic. Podràs accedir a estudis superiors relacionats amb les Ciències de la Salut, la Biologia, Ciències Biomèdiques, Farmàcia, Fisioteràpia, Infermeria, Medicina, Nutrició, Odontologia, Psicologia, Veterinària i molts més.

Essència Granés

Els trets distintius de la nostra escola i que més valoren els nostres alumnes són:

  • Tracte personalitzat i proper
  • Professors amb experiència amb alumnes preuniversitaris
  • Itineraris especialitzats perquè estudiïs allò que et motiva
  • Seguiment constant durant el curs amb 8 avaluacions
Sol·licita informació

Si tens qualsevol dubte o necessites més informació completa les dades del formulari i contactarem amb tu el més aviat possible.

Enquesta a les famílies

Un 96% de les famílies de la nostra escola considera que la metodologia de les 8 avaluacions ajuda als seus fills a organitzar els seus estudis, i un 91% d’elles creu també que l’escola aconsegueix atendre les necessitats individuals dels alumnes. Aquests són alguns dels resultats de l’enquesta de satisfacció realitzada a les famílies aquest últim curs.

Consulta els resultats

✉️ Sol·licita'ns una visita i t'informem!
Top