Batxillerat en Ciències de la Salut

Vols conèixer la realitat i el mètode de treball i recerca científic aplicat a les Ciències de la Salut? T’interessa aprofundir en el funcionament de la biologia i vols comprendre millor el món de la salut? Estudia amb nosaltres aquest batxillerat!
Dins de la modalitat de Batxillerat Científic, a Granés Batxillerat podràs desenvolupar les teves competències en indagació i experimentació, en un itinerari formatiu adaptat a les teves inquietuds en Ciències de la Salut.
El cas pràctic

Estudiant aquest batxillerat realitzaràs pràctiques al laboratori. En aquest cas, els alumnes de Biotecnologia extreuen el DNA d’un kiwi i la saliva. Vols veure com ho van aconseguir?

Orientació Universitària

Isabel Pérez: “El professional de la infermeria ha de poder oferir la part més emocional, de compartir una vivència, i no només el dolor o la malaltia”

Isabel Pérez, coordinadora d’activitats extra-acadèmiques i de formació en innovació pedagògica a Blanquerna, ens explica el canvi de paradigma en la disciplina d’Infermeria en els darrers anys, el perfil del seu alumnat així com les perspectives de futur d’aquesta professió.[…]

Descobreix els nostres alumnes

Anna Garbayo presenta un treball de recerca sobre cremades

AL’Anna, estudiant del Batxillerat Científic, va optar per tractar les cremades en el seu Treball de Recerca. L’interessava aprofundir en l’aspecte psicològic i social de les cremades i per això va titular el seu projecte “Estudi dels efectes físics, químics i psicosocials de les cremades cutànies”. Actualment l’Anna estudia infermeria a la universitat […]

Què puc estudiar triant aquest itinerari?

En aquest batxillerat podràs potenciar el teu coneixement sobre la naturalesa de la ciència i la capacitat d’actuar sobre el món físic. Podràs accedir a estudis superiors relacionats amb les Ciències de la Salut, la Biologia, Ciències Biomèdiques, Farmàcia, Fisioteràpia, Infermeria, Medicina, Nutrició, Odontologia, Psicologia, Veterinària i molts més.

Essència Granés

Els trets distintius de la nostra escola i que més valoren els nostres alumnes són:

  • Tracte personalitzat i proper
  • Professors amb experiència amb alumnes preuniversitaris
  • Itineraris especialitzats perquè estudiïs allò que et motiva
  • Seguiment constant durant el curs amb 8 avaluacions
Sol·licita informació

Si tens qualsevol dubte o necessites més informació completa les dades del formulari i contactarem amb tu el més aviat possible.


Enquesta a les famílies

Un 96% de les famílies de la nostra escola considera que la metodologia de les 8 avaluacions ajuda als seus fills a organitzar els seus estudis, i un 91% d’elles creu també que l’escola aconsegueix atendre les necessitats individuals dels alumnes. Aquests són alguns dels resultats de l’enquesta de satisfacció realitzada a les famílies aquest últim curs.

Consulta els resultats

Top