Batxillerat d’Humanitats

T’interessa la dimensió històrica i canviant de la llengua, la literatura, l’art i la política, així com la seva relació amb l’evolució de la societat. Estudia el batxillerat d’humanitats amb nosaltres!
Per què estudiar a la Granés?

Els valors principals que aportem com a escola i que ens permeten obtenir una satisfacció molt alta entre els nostres alumnes són els següents:

  • Tracte personalitzat
  • Els professors estan especialitzats i tenen experiència
  • Tenim una àmplia oferta en itineraris
  • Fem un seguiment constant durant el curs amb 8 avaluacions

Competències

Les principals competències que desenvoluparà l’alumne mitjançant els nostres itineraris de batxillerat d’humanitats són les següents:

  • Observació
  • Anàlisi
  • Raonament lògic

El cas pràctic

A la matèria d’English in use els alumnes posen en pràctica els seus coneixements de la llengua anglesa mitjançant el debat o la recreació de situacions quotidianes o vinculades amb l’actualitat. En aquest cas, els alumnes es van convertir en manifestants en contra de les armes i a favor de la defensa dels drets humans.

Descobreix els nostres alumnes

Visita a TV3 i Catalunya Radio, per Gemma Terns

A la matèria específica de Comunicació i Periodisme els nostres alumnes disposen d’un blog on poder treballar l’expressió escrita en totes les seves vessants. Els nostres estudiants es van convertir en periodistes per un dia i van realitzar una crònica sobre la sortida realitzada a les instal·lacions de TV3 i Catalunya Ràdio. Aquí podràs llegir la crònica de la nostra alumna Gemma Terns. […]

Quins itineraris puc triar?

Dintre de la modalitat de Batxillerat d’Humanitats i Ciències Socials, a Granés Batxillerat podràs triar el teu propi itinerari en funció de les àrees de coneixement que més t’interessin i adaptat a les teves inquietuds.
Fes click i tria el teu camí!

Sol·licita informació
Si tens qualsevol dubte o necessites més informació completa les dades del formulari i contactarem amb tu el més aviat possible.


Enquesta a les famílies

Un 96% de les famílies de la nostra escola considera que la metodologia de les 8 avaluacions ajuda als seus fills a organitzar els seus estudis, i un 91% d’elles creu també que l’escola aconsegueix atendre les necessitats individuals dels alumnes. Aquests són alguns dels resultats de l’enquesta de satisfacció realitzada a les famílies aquest últim curs.

Top