Batxillerat Tecnològic

Tens capacitat d’observació i anàlisi? T’apassiona el rigor i el raonament lògic? Vols ser un coneixedor de la realitat tecnològica i industrial, tot descobrint el perquè i el com del funcionament de les coses? El teu batxillerat és el tecnològic!
Per què estudiar a la Granés?

Els valors principals que aportem com a escola i que ens permeten obtenir una satisfacció molt alta entre els nostres alumnes són els següents:

  • Tracte personalitzat
  • Els professors estan especialitzats i tenen experiència
  • Tenim una àmplia oferta en itineraris
  • Fem un seguiment constant durant el curs amb 8 avaluacions

Competències

Les principals competències que desenvoluparà l’alumne mitjançant els nostres itineraris de batxillerat tecnològic són les següents:

  • Observació
  • Anàlisi
  • Raonament lògic

El cas pràctic

A matèries com la de Ciència i Tecnologia Aplicada adquiriràs competències tecnològiques i, per exemple, aprendràs a muntar i programar un robot.

Descobreix els nostres alumnes

Gerard de la Rosa: un treball de recerca d’alçada

Aquesta és la història d’un somni fet realitat. El Gerard de la Rosa Loppacher va finalitzar amb èxit el batxillerat tecnològic a la Granés l’any passat. El seu treball de recerca, que consistia en la construcció d’un drone, va deixar amb la boca oberta a professors i companys. The drone of the waves, – que […]

Quins itineraris puc triar?

Dintre de la modalitat de Batxillerat Científic i Tecnològic, a Granés Batxillerat podràs triar el teu propi itinerari en funció de les àrees de coneixement que més t’interessin i adaptat a les teves inquietuds.
Fes click i tria el teu camí!

Sol·licita informació
Si tens qualsevol dubte o necessites més informació completa les dades del formulari i contactarem amb tu el més aviat possible.


Enquesta a les famílies

Un 96% de les famílies de la nostra escola considera que la metodologia de les 8 avaluacions ajuda als seus fills a organitzar els seus estudis, i un 91% d’elles creu també que l’escola aconsegueix atendre les necessitats individuals dels alumnes. Aquests són alguns dels resultats de l’enquesta de satisfacció realitzada a les famílies aquest últim curs.

Top