Tria el teu itinerari

A Granés Batxillerat t’oferim un ampli ventall d’itineraris, tant a 1r, com a 2n de batxillerat. En total 20 itineraris diferents adaptats a les teves necessitats. En la modalitat de Ciències i Tecnologia disposem de fins a 9 i en la modalitat d’Humanitats i Ciències Socials de fins a 11 itineraris perquè els nostres alumnes pugueu accedir amb garanties al ventall de graus universitaris o CFGS que els interessin.

T’ajudem a seleccionar quin és el teu itinerari, segons les teves preferències, els graus universitaris que et motiven o les sortides professionals que estiguis cercant. A Granés Batxillerat trobaràs l’itinerari que s’ajusti a les teves necessitats.

Disposem d’una gran varietat d’assignatures de modalitat, tant en el batxillerat Científic i Tecnològic, com en l’Humanístic i Ciències Socials, perquè elegeixis el teu propi camí.

A continuació pots descobrir, de forma orientativa, l’itinerari més adient segons l’àrea de coneixements (10 propostes) que més s’adapta a les teves inquietuds.

Tanmateix, només cal que ens truquis perquè t’orientem en quin és l’itinerari que millor s’ajusta a les teves necessitats, a partir de les teves capacitats, inquietuds o grau universitari escollit.

Top