CAT | ES
24 Setmana de la Ciència

24a Setmana de la Ciència

Del 8 al 17 de novembre se celebra a Catalunya la 24a Setmana de la Ciència, amb tot un seguit d’activitats de divulgació científica.

L’observació, l’experimentació, l’anàlisi són procediments propis de la metodologia científica que desenvolupem també al nostre batxillerat científic. Així, els alumnes, fan recerca sobre situacions reals, indaguen i experimenten al laboratori, potenciant d’aquesta manera el seu coneixement en l’àrea de les Ciències.

La nostra alumna Manal Sefiani, de 1r de Batxillerat de l’itinerari en Ciències de la Salut, ha pogut comprovar com s’infla un globus amb bicarbonat de sodi i vinagre. Ho mostra en aquest vídeo que ha realitzat.

La Setmana de la Ciència és una iniciativa de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació i, en aquesta edició, té com a temes centrals l’Any Internacional de la Taula Periòdica dels Elements Químics, i diverses persones referents en el seu camp, com l’ecòleg Ramon Margalef, l’enginyer i inventor Narcís Monturiol o Leonardo da Vinci, en commemoració dels 500 anys de la seva mort, entre altres.

Comment

Top