CAT | ES
3, 2, 1... comencem el curs a Granés Batxillerat

3, 2, 1… comencem!

Nervis, retrobades, noves il·lusions… Han acabat les vacances i ha arribat el moment d’iniciar del curs 2015-2016 a Granés Batxillerat. Després que tots als alumnes hagin trobat les seves aules, cadascun dels tutors ha fet una petita presentació, en la que els alumnes han pogut conèixer alguns dels aspectes principals del curs.

 

3,2,1 A ok

3,2,1 Comencem

Després, i amb la finalitat que poguéssiu conèixer-vos una mica més – en especial aquells que heu començat avui a Granés Batxillerat- s’han realitzat unes dinàmiques de grup.

Trencant el gel

Des d’ordenar-vos alfabèticament segons el cognom o el nombre de germans fins a resoldre un cas pràctic treballant en equip, l’objectiu d’aquestes dinàmiques ha estat el de conèixer-vos millor els uns als altres, deixant una mica enrere les pors e inseguretats habituals del primer dia. Esperem que aquesta sessió us hagi ajudat una mica!

3,2,1 Comencem

A tots us desitgem que tingueu un curs molt profitós, que descobriu les vostres aptituds i allò que se us dóna bé per potenciar-ho al màxim.  També us animem a que seguiu de ben a prop aquest blog, on puntualment anirem penjant  tot allò farem en aquest nou curs, a més d’informacions que de ben segur us interessaran. No ens perdeu la pista!

Descobriu més imatges d’aquest primer dia a Granés Batxillerat aquí:

 

3,2, 1 comencem3,2, 1 comencem

 

Comment

Top