5è Gran Recapte d’Aliments a Catalunya #granrecapte2013 - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

5è Gran Recapte d’Aliments a Catalunya #granrecapte2013

Demà divendres 29 de novembre, a les 9 hores, al Mercat Municipal de Santa Caterina, es donarà el tret de sortida del Gran Recapte 2013 als Mercats Municipals. L’acte comptarà amb la presència d’Antoni Sansalvadó Roser Brutau, President i Secretària General del Patronat del Banc dels Aliments de Barcelona. El Gran Recapte tindrà lloc des d’aquell moment fins al dissabte a les 23 h, en que el darrer camió provinent dels diferents punts de recollida arribarà a la seu central del Banc dels Aliments a Barcelona.

En la campanya de recollida d’enguany els Bancs dels Aliments han habilitat gairebé 1.900 punts de recollida a supermercats i mercats d’arreu de Catalunya que comptaran amb l’ajuda de més de 20.000 voluntaris que aportaran part del seu temps a la recollida. També es poden donar aliments online a través del web del Gran Recapte (www.granrecapte.com/ca/donacions), on també hi trobareu el llistat de tots els punts de recollida. També es podran realitzar donacions a través dels canals electrònics de “la Caixa“.

El Gran Recapte a les xarxes socials

Per a totes les comunicacions 2.0 sobre el Gran Recapte s’han creat els hashtags #granrecapte2013, perquè la gent expliqui i vagi fent fotos de la seva vivència d’aquest dos dies, i #MuralVoluntaris, per fer fotos dels voluntaris que fan possible el Gran Recapte i posar cara a la xifra de 20.000 voluntaris.

Recepció i classificació d’aliments

Des del mateix dia 29 de novembre es durà a terme el transport dels aliments a les diferents seus dels Bancs dels Aliments de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. Per quart any consecutiu, la companyia de transport Integra2, que forma part del primer operador logístic integral d’Espanya i Portugal, garanteix la recollida de molts dels punts de recollida, la qual cosa facilita enormement la logística. També es comptarà amb la col·laboració de La Vallesana i Aliance-Brother.

Per raons logístiques, la classificació dels aliments provinents de la demarcació de Barcelona es realitzarà a la ZAL-PRAT (Carrer de Ca l’Arana 24-26 a El Prat del Llobregat), en comptes a la seu del Banc dels Aliments, gràcies a la cessió d’una nau de 2.446 m² amb 531 m² d’oficina  on es realitzarà la classificació i recepció dels aliments recollits a la demarcació de Barcelona.

Per facilitar el transport dels voluntaris hi haurà un servei d’autocars de l’empresa Moventia  que enllaçarà la seu del Banc dels Aliments (c. Motors, 122) amb la ZAL-PRAT (c. de Ca l’Arana 24-26 a El Prat del Llobregat) per dissabte 30 de noviembre entre les 8 i les 21 h, i pels diumenges 1 i 8 de desembre entre les 8 i les 13 h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top