CAT | ES
activitats, extraescolars, granés, batxillerat

Activitats extraescolars per a tots els gustos

Estem preparant les activitats extraescolars a Granés Batxillerat. Fa uns dies us vam passar una petita enquesta per conèixer els vostres gustos i ara ens queda analitzar les vostres preferències i suggeriments. Hi van sortir propostes per a tots els gustos, des d’activitats esportives com ara una lligueta de bàsquet o futbol o un torneig de tenis taula fins d’altres més artístiques com un taller de DJ, la participació en una obra de teatre o fins i tot un curs per a aprendre a tocar la guitarra.

Activitats, extraescolars, batxillerat, Granés

Les activitats extraescolars són un complement indispensable a la vostra formació acadèmica, que us permetran créixer personalment i relacionar-vos amb els vostres companys, practicant activitats de lleure que us interessen.

activitats, extraescolars, granés, batxillerat

Entre l’ampli ventall d’activitats extraescolars que us proposàvem a l’enquesta també hi trobareu un club de debat, un concurs literari el dia de Sant Jordi o participar de les activitats que tenim previstes realitzar a la Jornada de Solidaritat...

Activitats extraescolars, cursos, guitarra, batxillerat, barcelona

Ha aribat el moment d’estudiar les vostres propostes i posar fil a l’agulla per preparar una oferta d’activitats extraescolars que de ben segur us resultarà ben atractiva. Ben aviat us informarem!

 

 

 

 

Comment

Top