Batxillerat en Ciències Socials

Batxillerat en Ciències Socials:
Les idees mouen el món

Com estudiaràs

Dins de la modalitat de Ciències Socials, t’oferim un batxillerat basat en el treball per projectes perquè puguis aprendre de forma pràctica. Faràs recerca sobre situacions reals, et documentaràs, reflexionaràs en equip col·laboratiu, compartiràs i integraràs continguts i donaràs forma al teu talent. En aquest itinerari en Empresa i Màrqueting desenvoluparàs projectes relacionats amb l’empresa. Portaràs a terme el teu propi pla d’empresa i potenciaràs el teu coneixement en emprenedoria, publicitat i màrqueting, entre altres disciplines. 

Són bons els paradigmes?

Ets capaç de generar idees

i solucions innovadores

en un context canviant?

Si t’interessa la realitat econòmica i empresarial del món que t’envolta, tens noves idees

i t’agradaria aplicar-les al sector de l’empresa, estudia amb nosaltres aquest itinerari!

Defensa dels projectes de Crea una empresa

Després de mesos de treball i aprenentatge, els alumnes de “Crea una empresa” de primer de Batxillerat han defensat els seus projectes davant del professorat. Organitzats en grups, han hagut de desenvolupar un pla d’empresa a partir de la idea de negoci…

Un itinerari

adaptat a les teves inquietuds

Cursaràs un conjunt de matèries orientades a treballar competències pròpies d’aquest batxillerat; les matèries de modalitat, las matèries específiques i el treball d’investigació. A més, el currículum de batxillerat consta d’una part obligatòria: les matèries comunes i la matèria comú d’opció.

Vols saber més?

Potenciaràs la capacitat d’anàlisi, la creativitat i la iniciativa _

I podràs accedir, entre altres, a estudis superiors relacionats amb l’Economia, l’Empresa i el Màrqueting, el Dret, les Ciències Polítiques i la Justícia, la Criminologia, els Negocis i el Turisme, la Sociologia i la Pedagogia.

Entrevista a Dr. Tomàs Peire, professor titular a la Facultat de Ciències de l’Educació de la UAB, coordinador acadèmic del programa Universitat a l’Abast (UAB) i director de la diplomatura de postgrau en Comunicació i Lideratge Polític.

– “El perfil adient de l’alumnat del grau en Economia és el d’una persona sensibilitzada per la realitat econòmica i pels temes socials i polítics de l’entorn”

En aquesta entrevista parlem sobre el Grau en Economia a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Tenim altres opcions per a tu_

Noves tecnologies interactives

Ciències de la salut

Comunicació i periodisme

Arts escèniques

Necessites més informació_

Utilitza aquest formulari si vols informació addicional del nostre centre o per sol·licitar una visita i conèixer-nos.T’esperem!