Benvinguts al curs 2018-19! - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Benvinguts al curs 2018-19!

Després de molts dies de preparatius i alguns nervis acumulats, aquest matí hem donat la benvinguda als nous alumnes d’aquest curs 2018-19.

Benvinguts al curs 2018-19

Ha sigut un dia de retrobaments amb companys i professors per als alumnes de segon de batxillerat, però també de noves descobertes i sorpreses per als alumnes de primer de batxillerat. Aquests últims han pogut conèixer el funcionament de l’escola de la mà dels seus tutors de curs. Per trencar el gel, aquesta presentació ha anat acompanyada d’algunes dinàmiques de grup que els han permès obrir-se als seus companys i conèixer aquells que seran els seus companys durats aquest curs.

Benvinguts al curs 2018-19

Benvinguts al curs 2018-19

Benvinguts al curs 2018-19

Esperem que tots hàgiu tingut un molt bon inici de curs i esperem que aquest any aprengueu i gaudiu de l’escola amb la mateixa il·lusió que tot l’equip i professorat ho ha preparat! Volem que no perdeu mai la vostra curiositat, i que, amb la col·laboració dels nostres professors i equip humà, pugueu impulsar tot el vostre talent.

 Us deixem un petit recull d'imatges d'aquest primer dia.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top