CAT | ES

Bones vacances!

Quan falta una setmana perquè finalitzi el nostre curs intensiu d’estiu, ja sou moltes les famílies que us trobeu gaudint de les vacances i des de Granés Batxillerat no volíem deixar de desitjar-vos que passeu un molt bon estiu.

Ha sigut un curs sense dubte excepcional, on tant alumnes com professors hem après conjuntament i hem fet front al desafiament de l’educació a distància. Donada l’actual situació d’alerta que ens planteja la Covid-19, estem segurs que el pròxim curs en tindrem molts altres reptes, però els afrontarem, com sempre, amb la mateixa il·lusió i entusiasme.

També volem agrair a totes les institucions, centres universitaris i docents que han col·laborat amb nosaltres en aquest curs, oferint als nostres alumnes master class, tallers i sessions formatives, tant presencials com virtuals, de gran valor.

I, per descomptat, a vosaltres, les famílies, que ens dipositeu la vostra confiança per a la formació dels vostres fills i que, aquest curs especialment, ens heu fet costat i ens heu mostrat el vostre suport.

Bon estiu! Ens retrobem al setembre amb energies renovades!

Comment

Top