Bones vacances! - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Bones vacances!

Aquesta ha sigut la darrera setmana del curs d’estiu abans de les vacances i des de Granés Batxillerat no volíem marxar sense desitjar-vos que passeu un molt bon estiu.

Aquest ha estat un curs molt intens per a nosaltres. Hem posat en marxa els itineraris de Noves Tecnologies Interactives, Ciències de la Salut, Empresa i Màrqueting, Comunicació i Periodisme i Arts Escèniques, i ens ha il·lusionat veure com vosaltres, els alumnes, heu gaudit dels projectes que s’han portat a terme en cadascun d’ells.

Ha sigut un curs molt satisfactori, on tant alumnes com professors hem pogut assolir nous reptes. El pròxim curs en tindrem molts més, però els afrontarem com sempre amb la mateixa il·lusió i entusiasme.

També volem agrair a totes les institucions, centres universitaris i docents que han col·laborat amb nosaltres en aquest curs, oferint als nostres alumnes master class, tallers i sessions formatives de gran valor.

I, per descomptat, a vosaltres, les famílies, que ens dipositeu la vostra confiança per a la formació dels vostres fills.

Bon estiu!! Ens retrobem al setembre amb energies renovades!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top