Canvis en la metodologia de l'ensenyament - Blog | Granés BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Canvis en la metodologia de l’ensenyament

Els canvis en la metodologia de l’ensenyament són bàsics per aprofitar totes les capacitats dels estudiants de batxillerat. En aquest article de La Vanguardia s’estableixen les proves de competències bàsiques que han d’aprendre els professors per poder ensenyar als seus alumnes perquè es desenvolupin en les línies que s’apunten des d’aquestes competències, establertes per La Generalitat en base a la OCDE i així poder obtenir millors resultats en les proves PISA (Catalunya es troba per sota de la mitjana de la OCDE).

Fins ara, els continguts curriculars i les competències bàsiques anaven per camins diferents, però ara es pretén integrar aquestes dues vessants en una de sola i fer més complert l’ensenyament dels alumnes, en pro del seu aprenentatge en base a les seves competències i capacitats.

En la presentació del acte en que es va comunicar aquesta revolució en la metodologia de l’ensenyament es van proposar dos probelmes , un de lògica matemàtica i un altre de comprensió lectora. Us atreviu a donar-hi la resposta correcta?

 

LVG metodologia en la enseñanza (I) (2013-01-17)

 

LVG metodologia en la enseñanza (II) (2013-01-17)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top