Classe magistral sobre noves tendències tecnològiques - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Classe magistral sobre noves tendències tecnològiques

Ahir ens va visitar Carles Gómara, gerent d’Innovació d’Acció i vocal de l’I2cat. Era la segona vegada que visitava el nostre centre ja que l’any anterior també va oferir una master class als alumnes del projecte de Crear una Empresa de 1r de batxillerat.

Carles Gómara va plantejar als nostres alumnes qüestions sobre la innovació d’Internet basada en sistemes i tecnologies intel·ligents, la implantació del 5 G i com aquesta nova realitat canviarà la nostra vida o el Big Data, entre altres reflexions sobre les noves tendències tecnològiques.

Les dades són el nou petroli“, va sentenciar Gómara i, per això, “cal filtrar-les”. L’expert tecnològic també va afirmar que els robots estan apareixent cada vegada més ràpid i que aquests han passat d’estar presents a la indústria a ser robots col·laboratius, pensats per treballar amb les persones. “Estem a la quarta revolució industrial“, va dir Gómara, “i sempre que n’hi ha una es produeix una fricció amb la societat; és qüestió de temps i d’adaptació”, va sentenciar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top