CAT | ES
Cloenda presentació projecte Fibrosi Quística

Cloenda del projecte sobre la Fibrosi Quística

Ahir, les alumes de 1r de Batxillerat de l’itinerari de Ciències de la Salut van donar l’últim pas en el projecte sobre la Fibrosi Quística que han treballat durant el curs.

Acompanyades pels seus pares, companys, i l’equip docent i directiu de l’escola, les alumes han realitzat una presentació com a cloenda del seu treball, que ha estat dirigit per la professora Dora Sánchez. En aquest acte també van comptar amb la presència d’Isabel Pérez, Doctora en Ciències de la Infermeria, Llicenciada en Pedagogia i, actualment, coordinadora d’activitats extra-acadèmiques i de formació en innovació pedagògica a Blanquerna, i d’Adrià Navarro, professor del Grau de Fisioteràpia de la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna, qui els va impartir el passat mes de novembre un taller de fisioteràpia respiratòria per treballar la rehabilitació i el manteniment dels malalts amb fibrosi quística.

Durant l’acte, les alumnes han pogut explicar els diferents panells que han elaborat sobre la malaltia de la fibrosi quística a partir de la recollida d’informació que han dut a terme durant la seva investigació. Així mateix, han donat a conèixer al públic assistent una guia pràctica, amb un recull d’exercicis i rutines dirigida a millorar la qualitat de vida d’aquests pacients. Aquesta guia es podia consultar, a més, digitalment a través d’un codi QR.

La nostra enhorabona a les alumnes per aquesta bona feina!

Comment

Top