Com es fan els medicaments? - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Com es fan els medicaments?

Els nostres alumnes de la matèria específica Biologia Humana van realitzar fa uns dies una sortida per poder conèixer una mica millor quina és la feina d’un investigador i com es treballa en un laboratori.

Com es fa un medicament?

Ens vam desplaçar fins al CosmoCaixa de Barcelona per realitzar un taller sobre com es fan els medicaments. Així, els nostres alumnes van descobrir les diferents fases  de la síntesi de fàrmacs i van poder reproduir també part de la investigació que es porta a terme en un laboratori del Parc Científic. En concret, van simular la investigació per sintetitzar nous medicaments per al tractament del Parkinson.

El taller, que era principalment pràctic, els va donar l’oportunitat de realitzar una reacció química, aïllar el producte obtingut i caracteritzar-lo per cromatografia. Tot plegat, una bona experiència que els va permetre treballar en grup i els va apropar de forma molt real a la investigació científica.

Com es fan els medicaments

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top