Comença la recollida d'aliments solidaris - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Comença la recollida d’aliments solidaris

Avui hem engegat les Jornades de Solidaritat a l’escola. Durant les pròximes dues setmanes portarem a terme a  un seguit d’activitats per col·laborar amb diferents entitats de caràcter solidàri, com ara el Banc dels Aliments de Barcelona, Avismón i La Marató de TV3.

L’Antoni Dolader, coordinador del Programa Escoles de Banc dels Aliments, ha fet avui una petita xerrada de sensibilització als nostres alumnes. A més d’explicar com funciona el Banc d’Aliments, com es recullen aquests i a quines entitats van a parar, l’Antoni els ha fet reflexionar sobre la solidaritat i les necessitats alimentàries que, malauradament, tenen moltes persones a prop nostre. I és que l’objectiu d’aquesta recollida que iniciem avui és que tots aquests aliments vagin a parar a persones que ho necessiten del nostre entorn més immediat.

Els aliments principals que es recollirem a l’escola per col·laborar amb el Banc d’Aliments són:

  •  oli (oliva, gira-sol…)
  • arròs 
  • pasta, tot envasat en plàstic o material que no es pugui trencar durant el transport

A més d’aquesta recollida per al Banc dels Aliments, a l’escola també recaptarem aliments per a l’entitat AvismónEn aquest cas, els aliments que necessiten són:

  • oli d’oliva
  • llegums cuites
  • aliments en conserva (verdures, sardines, tonyina…)
  • aliments dolços (galetes, torrons, i dolços per a diabètics)
  • productes d’higiene personal (gel, colònia, crema hidratant…

Banc dels Aliments

També volem agrair la col·laboració de la Comissió de Solidaritat, formada per un grup d’alumnes de l’escola, que avui estaven força enfeinats muntant caixes i distribuint-les per les aules. Esperem que estiguin plenes d’aliments ben aviat!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top