Comença Unifira Graus, l’alternativa virtual al Saló de l’Ensenyament

Tots aquells que teníeu al cap visitar el Saló de l’Ensenyament en aquestes dates per acabar d’esvair els vostres dubtes sobre la tria de la carrera universitària, teniu avui una alternativa virtual que us pot resultar interessant.

I és que avui arrenca Unifira Graus, una plataforma virtual impulsada per les dotze universitats catalanes que pretén informar en línia i de forma personalitzada sobre la seva oferta acadèmica de graus, sistemes d’accés, beques…. i tot allò que pot interessar a l’estudiant de batxillerat per poder cursar estudis superiors universitaris.

D’aquesta manera, els alumnes podran trobar tota aquesta informació en un sol lloc: www.graus.uniferia.org. La plataforma està integrada per la Universitat Ramon Llull, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Barcelona, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat Oberta de Catalunya, Universitat de Girona, Universitat de Lleida, Universitat Rovira i Virgili, Universitat de Vic-UCC, Universitat Pompeu Fabra, Universitat Internacional de Catalunya i Universitat Abat Oliva CEU.

Aquesta fira virtual s’ha organitzat després que el Saló de l’Ensenyament s’hagi ajornat a causa de l’alerta sanitària pel coronavirus. A la plataforma, s’hi podrà accedir mitjançant un format responsiu i adaptable a dispositius mòbils.

Xat i orientació personalitzada

A més de la informació, des d’avui i fins al 21 de març, de 10 h a 14 h i de 15 h a 19 h, es donarà atenció i orientació personalitzada als futurs universitaris a través dels canals de xat. Així, els alumnes interessats podran fer tota mena de consultes a les diferents universitats. Un cop acabada la fira, la informació es podrà seguir consultant al mateix lloc fins al mes d’octubre.

Us recomanem que no deixeu de visitar aquesta fira virtual que us pot ajudar a resoldre els vostres dubtes de cara a la vostra següent etapa educativa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top