Concurs fotogràfic sortida de convivència - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Concurs fotogràfic sortida de convivència

Dintre de pocs dies, l’escola  realitzarà la primera sortida de curs. Una sortida de tots els alumnes i professorat de Granés Batxillerat que té per objectiu fomentar  la convivència i contribuir a fer que els nous alumnes es coneguin, tot practicant activitats de caràcter lúdic.

Aquest any les activitats programades seran ben diverses. El alumnes de Primer de Batxillerat gaudiran al matí d’un circuit de tirolines, xarxes i ponts a Barcelona Bosc Urbà, i després de dinar hauran de treballar en equip per resoldre un cas a l’escape room de G.Point. Per la seva banda, els alumnes de Segon de Batxillerat practicaran diverses activitats esportives i aquàtiques a les instal·lacions del Canal Olímpic de Catalunya, ubicat a Castelldefels.

Sortida de convivència 27 setembre

Concurs fotogràfic

A més, com cada any, els alumnes podreu participar en el concurs fotogràfic de la sortida a través de la xarxa social Instagram, on podreu guanyar un val de l’FNAC bescanviable per valor de 20 euros. És molt fàcil!

1- Feu-vos seguidors de @granesbatxillerat

2- Deixeu-ho córrer el vostre esperit més creatiu el dia de la sortida fent unes fotos fantàstiques.

3- Pugeu la vostra millor foto de la sortida fent menció a @granesbatxillerat i amb el hastag #concurSortidaGranés

Concurs Instagram sortida de convivència 2017

Un jurat de l’escola valorarà i triarà la millor foto de la jornada. Molta sort!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top