Concurs fotogràfic sortida Open Camp - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Concurs fotogràfic sortida Open Camp

S’acosta el dia de la primera sortida del curs! Aquest dijous, tots els alumnes de Granés Batxillerat, a més del professorat i personal del centre, realitzarem una sortida de convivència que ens permetrà conèixer-nos millor i passar una estona d’oci que segur serà ben divertida. I a on anirem aquest any?

Doncs aquest cop farem una sortida a Open Camp, parc temàtic dedicat a l’esport i ubicat a l’anella olímpica de Barcelona, on farem un seguit d’activitats. Aquí podrem gaudir del simulador més avançat del món de futbol, trepitjar una pista de bàsquet amb tecnologia aplicada o viure les sensacions d’un pilot de MotoGP, entre altres experiències.

Concurs fotogràfic Open Camp

Concurs fotogràfic

A més, com en els darrers anys, volem que participeu en el concurs fotogràfic de la sortida a través de la xarxa social Instagram. És molt fàcil!

1- Feu-vos seguidors de @granesbatxillerat

2- Deixe-ho córrer el vostre esperit més creatiu el dia de la sortida fent unes fotos fantàstiques.

3- Pujeu la vostra millor foto de la sortida fent menció a @granesbatxillerat i amb el hastag #concursopencamp

Concurs Instagram Open Camp

Qui serà el guanyador?

Un equip de professors de l’escola triarà la millor foto de la sortida i el guanyador rebrà una targeta regal per valor de 20 euros per l’FNAC.

Anima’t i participa en aquest concurs!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top