Preparant el nou curs - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Preparant el nou curs

Aquest mes de juliol, Granés Batxillerat no ha deixat de treballar per preparar el pròxim curs 2019-20. Com és habitual, l’estiu és un bon moment per fer millores a les nostres instal·lacions, fent-les més agradables i acollidores per als nostres alumnes, però també per adaptar els espais a les noves formes de treball i les dinàmiques de les aules.

També, sens dubte, és el moment per planificar: el nou calendari escolar, els nous horaris, les noves activitats i sortides…. i valorar també el que s’ha fet fins ara i el que es pot millorar.

Aquests darrers dies, a més, els professors ja han pogut pensar en els nous projectes que desenvoluparan al llarg del curs als diferents itineraris.

Com sabeu, a Granés Batxillerat us oferim uns batxillerats basats en el treball per projectes perquè pugueu aprendre de forma pràctica i activar tot el vostre talent!

  • Fent recerca sobre situacions reals
  • Documentant-vos i reflexionant en equip
  • Compartint i integrant continguts
  • Avaluant el vostre treball

Aquest darrer curs, per exemple, els nostres alumnes de Comunicació i Periodisme van poder treballar en la creació d’un blog personal, mentre que les alumnes de l’itinerari de Ciències de la Salut van realitzar una campanya de recollida solidària de donatius que es van destinar a la investigació del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu.

Els alumes de Noves Tecnologies Interactives van portar a terme la I Mostra Tecnològica amb un recull dels diferents mini projectes que havien desenvolupat al llarg del curs. La creació d’un pla d’empresa va ser el projecte de curs dels alumnes d’Empresa i Màrqueting, mentre que els alumnes d’Arts Escèniques van representar el musical Chicago.

Dins d’aquests projectes, a més, els alumnes han realitzat tallers i sessions pràctiques a universitats de prestigi.

El pròxim 12 de setembre començarà un nou curs i podreu conèixer quins projectes desenvolupareu.

Preparats per aprendre fent?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top