Cursos intensius d’estiu 2019

Vols presentar-te a l’examen de PAU de setembre? Tens matèries suspeses a 1r de Batxillerat? T’ho posem molt fàcil amb els nostres cursos intensius d’estiu!

Cursos intensius d'estiu 2018check_circle Per què fer els cursos a Granés Batxillerat?

  1.  Perquè la nostra metodologia t’ajudarà a organitzar el temari i a centrar-te en el que és realment important.
  2.  Perquè els nostres professors són experts, tant en la seva matèria com en la forma d’impartir-la.
  3.  Perquè t’oferim 4 hores setmanals de cada matèria.
A Granés Batxillerat fa anys que ajudem els alumnes a superar amb èxit el Batxillerat i la PAU!

book Curs de preparació dels exàmens de setembre de 1r de Batxillerat

Aquest curs et permetrà preparar-te pels exàmens de setembre i descarregar-te de les assignatures que t’han costat més aquest any. Tindràs tot el suport necessari per a les matèries que normalment presenten més dificultat: Matemàtiques, Matemàtiques aplicades a les ciències socials, Física, Química, Català, Castellà, Anglès, Història del món i Filosofia.

book Curs de preparació PAU setembre

Tant si et presentes per primer cop com si no has superat amb èxit l’examen al juny o vols pujar nota, a Granés Batxillerat t’oferim un curs intensiu perquè puguis aconseguir amb èxit el teu objectiu. T’ajudarem amb totes les matèries comunes i amb les que necessites dominar de modalitat! Matèries: Català, Castellà, Anglès, Història, Empresa, Matemàtiques CS, Matemàtiques,…

insert_invitation Calendari

De l’1 al 26 de juliol i del 26 al 30 d’agost
(Del 27 de juliol al 25 d’agost, vacances)

Aprofita l’estiu i aconsegueix els teus reptes acadèmics!

Sol·licita informació
Si tens qualsevol dubte o necessites més informació sobre els nostres cursos d’estiu, completa les dades del formulari i contactarem amb tu el més aviat possible.


La gent Granés
Després de 60 anys formant alumnes a la nostra escola tenim el privilegi d’haver compartit aquest viatge amb grans persones. Aquest diari és un recull d’experiències personals i professionals d’alumnes, antics alumnes, professors i tot l’equip que forma part de la Granés.
Top