CAT | ES
Els alumnes de Comunicacio i Periodisme presenten els seus blogs

Els alumnes de Comunicació i Periodisme presenten els seus blogs

Els alumnes de 1r de batxillerat de Comunicació i Periodisme van fer ahir un pas més en el seu projecte de curs, amb la presentació dels blogs que han anat elaborant al llarg d’aquests mesos.

Amb una gran diversitat de temàtiques, que aplegaven des del rugbi, el futbol, la cuina, la música, els animals o la literatura, entre d’altres, els nostres alumnes van confeccionar els seus propis blogs, treballant tant en el seu disseny com en els continguts. A més, en aquests, els alumnes van poder indagar també en diferents gèneres periodístics, com ara notícies, entrevistes, articles d’opinió i fins i tot van redactar un reportatge en profunditat. D’altra banda, i com no podia ser d’una altra manera, la situació actual generada per la COVID-19 va estar molt present als continguts inclosos als blogs dels nostres alumnes.

Tant els professors com els alumnes van valorar molt positivament aquest projecte i van mostrar la seva satisfacció pel resultat. Alguns dels alumnes van manifestar també la seva intenció de continuar amb el blog i seguir actualitzant-lo amb nou contingut en el futur. Molts d’ells, a més, van coincidir a dir que els havia agradat molt realitzar aquest projecte, sobretot pel fet de poder centrar-ho en els seus interessos i inquietuds.

Us deixem aquí amb un recull dels blogs presentats, als que podreu accedir clicant a les imatges!

Blog esportiu creat per l’alumne Josep Gruart

Blog literari creat per l’alumna Laia Álvarez

Blog de notícies creat per l’alumna Marta Borrell

Blog esportiu creat per l’alumne Jordi Cerrada

Blog de música creat per l’alumna Amy de Blas

Blog d’animals creat per l’alumna Carla Navarro

Blog culinari creat per l’alumna Berta Obeso

Blog culinari creat per l’alumna Clàudia Roche

Comment

Top