Els nous perfils professionals - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Els nous perfils professionals

Aquests dies, es celebra a Barcelona el Mobile World Congress, el més gran i influent esdeveniment sobre el mòbil a escala mundial. I en relació a la tecnologia i a com aquesta afectarà també als entorns laborals on treballaran els nostres alumnes, avui recollim un article publicat a La Vanguardia sobre El boom dels nous perfils. Es tracta de llocs de treball de nova creació basats en el negoci de la tecnologia.

Els nous perfils professionals

Segons aquest article, les noves professions requeriran coneixements de matemàtiques, tecnologia i negoci i, el tractar-se de professions noves i hi haurà molt poca gent amb experiència i, en consonància, aquests obtindrien uns sous disparats i en pujada. Les consultores especialitzades en buscar aquestes noves “ments brillants” comenten que els perfils més buscats seran els d’aquelles persones capaces de desxifrar les necessitats concretes dels consumidors a partir de milions de dades.

Els nous perfils professionals

Així doncs, segons els experts, la tipologia de persona que es busca per a aquestes professions emergents seria la de gent ben formada, amb inquietuds e idiomes, amb mentalitat flexible i capaç d’adaptar-se a situacions canviants, que sàpiga treballar en equip i que tingui disponibilitat de mobilitat geogràfica, així com que sigui una apassionada de la seva feina.

Celebrant l’error

L’altre tret destacat d’aquest nou professional és que no tingui por al fracàs. Es requereix gent sense por d’equivocar-se, ja que si no ho intentes mai no t’equivoques, i les empreses cerquen cada cop més persones que ho intenten constantment.

Si et resulta interessant, pots llegir l’article complet aquí:

Què en penses de tot plegat?

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top