CAT | ES
Els patis solidaris de la Granés 2019

Els patis solidaris de la Granés

Dilluns vinent arrenca una nova edició d’Els Patis Solidaris de la Granés! Durant els pròxims dies, tindran lloc a l’escola un seguit d’activitats realitzades pels alumnes a l’hora del pati. Aquestes activitats tindran com a finalitat recollir diners per a La Marató de TV3, que aquest any es centra en la investigació de les malalties minoritàries. Aquestes són malalties diferents i molt poc freqüents que afecten un màxim de 5 persones per cada 10.000 habitants, i que acostumen a ser greus, cròniques i progressives.


Actuació musical

Les activitats solidàries per a La Marató s’iniciaran el dilluns 9 de desembre amb una actuació musical d’en Mario Tobia, alumne de 2n de batxillerat d’Arts Escèniques que interpretarà cançons del seu disc My Mind. L’entrada per veure l’actuació, que es farà al gimnàs, serà d’1 euro com a donatiu solidari per a La Marató.

Ciència per a La Marató

El dimarts, dia 10 de desembre, els alumnes de 1r de batxillerat de Ciències de la Salut realitzaran un seguit d’experiments científics per deixar amb la boca oberta al públic assistent. Es realitzarà també al gimnàs i l’entrada serà d’1 euro com a donatiu per a La Marató.

A més, durant la setmana vinent, aquests alumnes vendran bosses de llaminadures per recaptar diners per a la investigació de la fibrosi quística, malaltia que centra el seu projecte de curs.


Esmorzar solidari

El nostre tradicional esmorzar solidari arribarà a l’escola el dimecres 11 de desembre. Aquells alumnes de l’escola que ho desitgin podran portar de casa productes per esmorzar elaborats per ells mateixos (pastissos, coques, magdalenes, pizzes, galetes,,… ), que es vendran a un preu simbòlic (1€ la porció). Durant l’esmorzar, es realitzarà un concurs per triar la millor creació culinària de la jornada.


Magic Show

Les Jornades de Solidaritat conclouran dimarts 17 de desembre amb una nova actuació de màgia de l’Oriol, qui ja va participar a l’edició dels Patis Solidaris del curs anterior. Amb el nom artístic de Mag Loiro, el nostre alumne de 2n d’Arts Escèniques oferirà als assistents una mostra del seu treball com a mag. Com a la resta d’activitats, tots els diners que es recullin de l’entrada solidària a aquest espectacle, d’un euro, aniran destinats íntegrament a La Marató de Tv3.

Esperem que tots col·laboreu i gaudiu amb aquestes activitats!

Comment

Top