Els Patis Solidaris de la Granés - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Els Patis Solidaris de la Granés

Demà comencen Els Patis Solidaris de la Granés! Durant la setmana, tindran lloc a l’escola un seguit d’activitats realitzades pels alumnes a l’hora del pati. Aquestes activitats tindran com a finalitat recollir diners per a La Marató de TV3, que aquest any es centra en la investigació sobre el càncer. Aquesta malaltia és la primera causa de mort a Catalunya entre els homes i la segona entre les dones.

Esmorzar solidari

L’esmorzar solidari és ja habitual a l’escola en aquestes Jornades Solidàries. Com altres anys, demà, aquells alumnes de l’escola que ho desitgin podran portar de casa productes per esmorzar elaborats per ells mateixos (pastissos, coques, magdalenes, pizzes, galetes,,… ), que es vendran a un preu simbòlic (1€ la porció). Durant l’esmorzar, es realitzarà un concurs per triar la millor creació culinària de la jornada.

Els Patis Solidaris de la Granés

Cartell de l’Esmorzar Solidari elaborat per un grup d’alumnes de 2n de Batxillerat d’Arts Escèniques.

Venda d’arracades solidàries

Acompanyant aquest esmorzar solidari, la Júlia Fernàndez, una de les nostres alumnes de 2n de Batxillerat d’Arts Escèniques, posarà a la venda les arracades que realitza de forma artesanal. Sota la marca Ram’s Little Stuff, l’alumna elabora peces ben originals i divertides, que demà es podran adquirir a un preu solidari de 3 euros.

Espectacle de màgia

Seguint amb les Jornades de Solidaritat, el dijous, l’Oriol,  alumne de 1r d’Arts Escèniques realitzarà un espectacle de màgia al gimnàs de l’escola. Amb el nom artístic de Mag Loiro, aquest alumne oferirà als assistents una mostra del seu treball com a mag. Tots els diners que es recullin de l’entrada solidària a aquest espectacle, d’un euro, aniran destinats íntegrament a La Marató de Tv3. Els Patis Solidaris de la Granés

Cantata solidària

Finalment, el divendres, un grup d’alumnes de 1r del Batxillerat d’Arts Escèniques, realitzarà una Cantata solidària, al Passatge de la Concepció, davant de l’escola, per recollir també diners per a La Marató.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top