Ensenyar a aprendre - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Ensenyar a aprendre

L’aprenentatge cooperatiu consisteix en un mètode d’aprenentatge basat en les interaccions socials i que posa a l’estudiant en el centre del procés educatiu, donant-li un paper actiu en el seu propi aprenentatge. Per mitjà de diverses tècniques es practica el treball en equip i es fonamenta en una concepció de l’educació oberta, flexible i participativa. A Granés Batxillerat creiem en aquesta metodologia i per això el pròxim curs impulsarem les competències dels nostres alumnes amb un aprenentatge basat en projectes, en uns nous itineraris adaptats a les seves inquietuds.

Avui, a la contra de La Vanguardia, el psicòleg Robert Slavin, màxim impulsor d’aquest tipus d’aprenentatge, afirma que és necessari “ensenyar a aprendre”, i parla també de la importància de les tutories, una de les eines més valorades per les famílies del nostre centre i que, per a Slavin, suposen també un dels millors mètodes per pal·liar el fracàs escolar.

Aquí podreu llegir l’article complet!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top