Eòlia, nou teatre - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Eòlia, nou teatre

L’escola Eòlia, que imparteix de forma compartida el Batxillerat d’Arts Escèniques a la nostra escola, compta també a partir d’ara amb una sala de teatre estable. Associada a les companyies Tricicle i Dagoll Dagom, l’escola d’Art Dramàtic  -que col·labora amb Granés Batxillerat des del curs acadèmic 2013-2014- ha estrenat la seva nova sala al carrer Bailén 23 de Barcelona, molt a prop de la seva seu.

Eòlia, nou teatre

Espai de creació

En aquestes instal·lacions, que poden aplegar fins a 100 espectadors, es podran veure obres de teatre i concerts de tot tipus, sempre donant visibilitat preferentment a les creacions dels alumnes i exalumnes del centre. En aquest sentit, el teatre inaugura la seva programació amb “Diga’m la veritat”, primer treball de la companyia Eòlia, estrenat  a la darrera edició del Festival Grec.

Eòlia, nou teatre

El fet que l’equip de professors d’Eòlia que imparteix a la nostra escola el Batxillerat d’Arts Escèniques estigui format per professionals en actiu fa que aquest pugui aportar als alumes la seva experiència més directa amb el món del teatre. L’apertura aquest any d’aquesta nova sala coincideix a més amb el 15 aniversari d’aquest centre privat i amb la seva primera promoció de graduats en estudis superiors d’Art Dramàtic.

Eòlia, nou teatre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top