Eòlia obre una nova convocatòria per a l'especialitat de Direcció escènica i Dramatúrgia - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Eòlia obre una nova convocatòria per a l’especialitat de Direcció escènica i Dramatúrgia

Eòlia, Escola Superior d’Art Dramàtic ha obert una convocatòria extraordinària per a l’especialitat en Direcció Escènica i Dramatúrgia.

El nombre de places que s’ofereixen és de 5, i el període d’inscripció s’obrirà demà 17 de juliol fins al 2 de setembre.

Pel que fa la prova requerida per poder accedir a aquests estudis, aquesta tindrà lloc del 6 al 10 de setembre, en els següents horaris. Consulta aquí també les bases de la prova i descarrega’t la sol·licitud d’inscripció.

Aquest Títol Superior en Art Dramàtic és una formació de 4 anys, i si t’agrada escriure i reflexionar, la de Direcció escènica i Dramatúrgia és la teva especialitat! Aquests són uns estudis molt complerts on, des del primer curs, crearàs i portaràs a la pràctica els teus projectes i realitzaràs pràctiques de direcció escènica amb actors.

Si vols formar-te com a director teatral, produir els teus propis espectacles, o si desitges canalitzar la teva imaginació portant les teves propostes creatives a la realitat, aquesta és la teva opció!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top