CAT | ES

Albert Franquesa ens parla d’emprenedoria

Avui l’Albert Franquesa, pare d’una alumna de Granés Batxillerat, ha vingut a visitar els alumnes de 1r i 2n de batxillerat de l’itinerari en Empresa i Màrqueting per parlar-los de la seva experiència dins de l’àmbit de l’emprenedoria.

L’Albert ha començat explicant-los la seva etapa com a universitari, primer com a estudiant d’Enginyeria Industrial i després d’Enginyeria Informàtica. Els estudis de la carrera li van portar a viure una gran experiència d’Erasmus, que va recomanar a tots els estudiants. Més tard, i després d’haver treballat en diverses multinacionals, va tenir l’oportunitat d’establir-se a Londres i crear la seva pròpia start-up, Quality Clouds. L’Albert va explicar als alumnes que la facilitat pel que fa als procediments de creació d’empreses a Anglaterra, juntament amb la seva passió per les noves tecnologies, li van portar a emprendre aquest nou camí.

Alguns dels alumnes de 2n de batxillerat, que tenen com a projecte de curs, la creació d’una empresa, van aprofitar per preguntar-li sobre els aspectes més importants a tenir en compte en aquesta missió.

Tant als alumnes de segon, que estan a punt de decidir el seu futur professional triant els seus pròxims estudis, com als de primer de batxillerat, Franquesa va destacar la importància dels següents aspectes:

  • decantar-se per fer alguna cosa que els apassioni. Pensar a triar uns estudis que els agradin, més enllà de si tenen més sortides professionals o no.
  • aprofitar l’experiència d’estudiar un temps a fora o marxar d’Erasmus, per tenir una mentalitat més oberta i enriquir-se tant en l’àmbit professional com personal.
  • i estudiar, a més de la seva pròpia carrera, alguna formació relacionada amb les tecnologies, ja que en tots els àmbits professionals futurs serà una de les competències que hauran de desenvolupar.
Moltes gràcies, Albert per la teva visita i per tots aquests consells per als nostres alumnes!

Comment

Top