CAT | ES

Biofotos: fotografia i ciència

Arran de la sortida que van fer els nostres alumnes de Biologia la passada setmana a Cosmocaixa Barcelona es va engegar un concurs per triar la millor imatge captada en aquest espai i relacionada amb la matèria. Els alumnes van visitar les diferents instal·lacions del museu, com ara el Bosc Inundat i la Sala Univers, que inclou tres espais: Kósmos, Fronteres i Evolució on van trobar una bona font d’inspiració per donar pas a la seva creativitat.

Per participar en el concurs, els alumnes havien de pujar a Instagram les seves imatges i etiquetar-les amb el hastag #somgranes_bio. Es valorava la creativitat, qualitat i la sensibilitat de les imatges respecte de les ciències de la vida. El màxim d’imatges que podia pujar cada alumne era de 3 fotografies. Entre les fotos rebudes es premiarien les 3 millors imatges de 1r de batxillerat i les 3 millors de 2n de batxillerat.

Doncs bé, voleu saber el resultat?

Us hem de dir que us volem felicitar a tots perquè hem rebut imatges realment espectaculars, de molt bona qualitat, originals, evocadores…. en fi, que ens ha costat moltíssim triar-ne només sis de totes les que hem rebut. Però bé, aquí les tenim!

Imatges seleccionades 1r de Batxillerat

Clàudia Morales
Eduard Bernal
Àlex Alfón

Imatges seleccionades 2n de Batxillerat

Adrià Prats
Maria Calderón
David Serra

Però perquè les pugueu gaudir totes aquí les teniu penjades en aquesta galeria!

Comment

Top