RBLS, el festival de teatre jove de Barcelona

Aquest cap de setmana llarg, i un cop acabats els exàmens de la primera avaluació, no et pots perdre el festival  RBLS que comença avui i que es podrà veure fins al 13 d’octubre al Teatre Tantarantana. En aquesta mostra de teatre, que inclou també diversos tallers, hi col·laboren una bona colla d’exalumnes que van finalitzar el Batxillerat d’Arts Escèniques a la nostra escola l’any passat.

 

A més, dissabte 13 d’octubre, els nostres professors Mireia Gubianas, Irene Hernández i Davo Marín faran la presentació del projecte Assaltem l’escenari amb (Des)connectats, que pretén investigar la tensió d’amor, i sovint d’odi, que tenim amb el nostre mòbil. La convocatòria és a les 18:00 hores al Teatre Tantarantana, Àtic 22, i l’entrada és lliure.

RBLS Teatre Jove

L’objectiu de RBLS és acostar el teatre als joves de 13 a 20 anys. Encomanar-los la passió i l’amor per aquest art, descobrir-los espais, textos i posades en escena que connectin amb els seus interessos i inquietuds, amb propostes allunyades del concepte estàtic i “antic” que poden tenir del teatre.

A més,  des del festival es vol afavorir la trobada entre professionals que treballen l’àmbit del teatre per a joves dins i fora de les aules. Així, la 2ª Trobada Joves i Teatre, un cicle de converses a càrrec de persones expertes en teatre i adolescents –tant de l’àmbit educatiu com de l’artístic-, tindrà lloc a l’Institut del Teatre i la seu SGAE/Fundació SGAE a Catalunya.

Consulta tot el programa del festival aquí!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Top