Estrena de Chicago, el musical - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Estrena de Chicago, el musical

Han sigut molts mesos d’assajos, de molta feina però també de moltíssima il·lusió i, per fi, ha arribat el gran dia. Els alumnes de 2n de Batxillerat d’Arts Escèniques estrenen Chicago al Teatre Eòlia. Tant avui com demà, realitzaran dues sessions on podran mostrar al públic tot el que han treballat durant aquests mesos.

Sota la direcció dels seus professors Mireia Gubianas, Irene Hernández i David Marín, els alumnes interpreten, canten i ballen en una adaptació d’aquest famós musical estrenat a Broadway el 1976.

Situada als anys 20, Chicago narra la història de dues criminals, Roxie Hart (que ha mort el seu amant) i Velma Kelly (que ha matat el seu marit) disposades a tot per evitar la pena capital i aconseguir la fama, en el cas de la Roxie. En el seu periple comptaran amb l’ajuda del seu advocat Billy Flinn. La versió cinematogràfica del musical, guanyadora d’un Oscar a la millor pel·lícula es va estrenar el 2002 amb Catherine Zeta Jones i Renée Zellweger com a protagonistes.

Aquest musical, dins del Taller de Teatre Musical, representarà per als nostres alumnes el seu espectacle de final de curs. Aquí podeu gaudir amb un tastet dels assajos d’aquest musical.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top