Discordants estrena nova temporada - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Discordants estrena nova temporada

Ella té el VIH i ell no. Discordants, l’obra de la companyia RetorCía que estrena nova temporada avui al Teatre Eòlia de Barcelona (carrer Bailén, 23) i que es podrà veure fins al 4 de desembre, parla d’una parella serodiscordant, en la que un dels components és seropositiu i l’altre no. I ho fa mostrant la visió més íntima i quotidiana de la convivència amb el VIH, tractant tant les pors de la parella com les vies de contagi, el sexe… i tot el que envolta la nova realitat dels protagonistes.
unnamed
Dirigida per David Marín, coordinador del Batxillerat d’Arts Escèniques a Granés Batxillerat, Discordants narra, amb un to ple d’ironia, la lluita dels dos personatges per normalitzar la seva situació en una societat que els estigmatitza. A més de David Marín, l’obra està protagonitzada per David Teixidó i Irene Hernández, professora també de la nostra escola.
PB130090
Dins la programació de la matèria de Ciències per al món contemporani, emmarcada amb els continguts d’aquesta tercera avaluació: La Salut. El repte de viure més i millor, hi ha programada una sortida al teatre per assistir a aquesta obra, guanyadora de la Beca Desperta 2014. El director de l’obra, David Marín, i els actors oferiran un col·loqui al final de l’obra pels alumnes de Granés Batxillerat.
Vols saber una mica més? No et perdis el tràiler d’aquesta obra!

Pots comprar les teves entrades a http://tincticket.com/discordants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top