CAT | ES

Estrenem web!

Atractiu, fresc i actual, així és el nou disseny de la nova web! Després de mesos d’intens treball, estem contents de mostrar-vos la renovada imatge de la nostra pàgina, on podreu seguir trobant tota la informació sobre Granés Batxillerat.

Una pàgina per a cada itinerari

Un dels apartats destacats de la mateixa fa referència a l’oferta de batxillerats que oferim als nostres alumnes per adaptar-nos a les seves inquietuds. Així, podreu trobar una pàgina dedicada a cadascun dels nostres itineraris, amb informació completa sobre cadascun d’ells (com s’estudia, a qui s’adreça, què s’estudia, per a què, i un espai de contacte per sol·licitar més informació sobre el mateix).

Imatge de l’itineri en Noves Tecnologies Interactives

Associada a una nova campanya gràfica, on hem apostat per dotar a cadascun d’aquests itineraris amb un color i un verb identificatiu, el disseny d’aquestes pàgines pretén resultar còmode i intuitiva per al visitant, tan en la versió d’escriptori com a mòbil, responent a criteris de responsive.

“Emprèn” és el missatge destacat a l’itinerari en Empresa i Màrqueting

Pel que fa als continguts de la pàgina, podreu trobar tant continguts estàtics que no canviaran al llarg del curs, com el nostre ideari, la nostra història, el nostre mètode e informació específica sobre l’etapa de batxillerat, així com continguts més dinàmics que s’aniran actualitzant per tal que pugueu conèixer el dia a dia de l’escola. Així, i en especial a l’apartat del Blog, podreu estar al corrent de totes les activitats, sortides, tallers…, donarem veu als nostres alumnes, exalumnes i professors, així com trobareu tota la informació d’interès per a la comunitat educativa.

Us convidem a endinsar-vos a la nova web per descobrir-la!

Comment

Top