Èxit de la Jornada d’Orientació Universitària

Dintre de pocs mesos, els nostres alumnes de 2n de Batxillerat hauran de decidir quins seran els seus pròxims estudis i encaminar el seu futur professional.

Com bé sabeu, una de les prioritats de Granés Batxillerat és ajudar-los en aquest procés i, entre les accions que duem a terme per aconseguir-ho, es troba la Jornada d’Orientació Universitària.

Un any més, aquesta jornada, celebrada el passat divendres va ser tot un èxit, i va permetre apropar els alumnes al món universitari. A través de diferents xerrades, aquests, van poder conèixer una àmplia varietat de centres i com treballen, així com diferents graus universitaris dintre de l’àrea de coneixement que havien escollit al batxillerat.

Des de Granés Batxillerat volem agrair a tots els ponents i les universitats i institucions que hi van participar en aquesta edició de la Jornada d’Orientació Universitària la seva col·laboració.

Durant els propers mesos, hi ha programades també altres activitats on els alumnes podran seguir coneixent altres titulacions o graus, com ara una visita a la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna, o la participació d’exalumnes i pares del centre en diverses xerrades d’orientació professional. Ben aviat, us informarem amb més detall!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top