CAT | ES

Èxit de la Jornada d’Orientació Universitària

Un any més, la Jornada d’Orientació Universitària, celebrada el passat divendres a l’escola, va aplegar més d’una vintena d’universitats i institucions amb l’objectiu d’ajudar els nostres alumnes de segon curs en la tria dels seus pròxims estudis. En aquesta jornada, els estudiants van poder conèixer més detalls sobre aquells graus universitaris en què estaven més interessants, com ara les principals sortides professionals, i van resoldre els seus dubtes.

Al llarg de les 25 xerrades que van tenir lloc al matí a l’escola, els alumnes van poder conèixer diferents graus universitaris i estudis superiors de la branca que estudien. Així, es van donar cita, per exemple, universitats i escoles com Eòlia, amb els seus graus en Interpretació i Direcció Escènica, ENTI, amb el de Videojocs, Blanquerna, que va introduir als nostres alumnes en els estudis de Nutrició, Fisioteràpia o Ciències de l’Esport, ESERP, amb el seu grau en Negocis Internacionals, o Ostelea, que els va orientar sobre els estudis en Turisme i Oci.

JOU 2019JOU 2019

Altres graus i titulacions superiors que van tenir presència a la Jornada a través d’aquestes xerrades van ser: Arquitectura, Enginyeria en Telecomunicacions, Enginyeria en Disseny Industrial, Enginyeria en Tecnologies Industrials, Psicologia, Medicina, Biotecnologia, Administració i Direcció d’Empreses, Màrqueting i Comunicació Digital, Negocis i Màrqueting Internacional, Gestió de Màrqueting  Global i Comercial, Periodisme i Comunicació Corporativa, Publicitat, Relacions Públiques i Màrqueting, Pedagogia, Treball Social i Educació Social i Art i Disseny.

JOU 2019

JOU 2019

Per la seva banda, dins de la branca de les Arts Escèniques, Música i Dansa, els alumnes van poder conèixer també els estudis i sortides professionals de titulacions com Cinema i Mitjans Audiovisuals, Cine i Televisió i Producció Audiovisual, entre altres.

En definitiva, una jornada ben profitosa per als nostres alumnes de 2n de batxillerat. I és que aquesta els va permetre apropar-se al món universitari, coneixent diferents universitats i com treballen, així com diferents graus universitaris que s’emmarquen dins de les àrees de coneixement que han escollit al Batxillerat.

No et perdis aquesta galeria amb més fotos de la Jornada d’Orientació Universitària 2019.

 

Comment

Top