Èxit de l'esmorzar solidari a Granés Batxillerat - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Èxit de l’esmorzar solidari a Granés Batxillerat

Amb més d’una vintena de pastissos i productes casolans, i tot tipus d’esmorzar, avui hem celebrat a l’escola una nova edició de l’Esmorzar Solidari, que té com a objectiu recaptar diners per a la compra d’alimentació per als més necessitats.

Esmorzar solidari

L’esmorzar ha estat tot un èxit, tant pel que fa als productes que han elaborat i portat els alumnes, com per la venda d’aquests, que ens ha permès recaptar quasi 200 euros.

Esmorzar solidari

Amb presentacions d’allò més treballades, combinacions de sabors exclusius com ara la d’una pasta de full amb blat de moro o un torró de coco, per exemple, els pastissos, dolços i salats fets pels alumnes han destacat pel seu alt nivell d’elaboració. Des d’aquí, volem felicitar a tots els cuiners per la gran aportació i a tots els qui han col·laborat en aquest gran esmorzar.

Esmorzar solidari

La setmana que ve coneixerem qui ha estat el guanyador del concurs al Millor Esmorzar, però de moment us deixem amb unes fotos de la jornada.

Esmorzar Solidari

Moltes gràcies a tots per la vostra solidaritat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top