CAT | ES
Emorzar solidari

Èxit de l’esmorzar solidari per a La Marató

Un any més, i gràcies a la col·laboració dels nostres alumnes, l’Esmorzar Solidari per recaptar diners per a La Marató ha sigut un èxit. En forma de brownie, entrepà o magdalena, la xocolata ha sigut l’ingredient estrella entre els pastissos i creacions culinàries que han elaborat els nostres alumnes. També hem pogut assaborir originals propostes com una empanada de verdures en forma d’avet o fins i tot unes singulars palmeres amb pesto.

Emorzar solidari

Molts alumnes es van acostar ahir al pati de l’escola per assaborir algun d’aquests productes. I com ja es tradició, es va realitzar un concurs per triar el millor esmorzar solidari. Els alumnes que van tastar els diferents pastissos i productes van poder votar també el seu esmorzar preferit. Ben aviat coneixerem quin va ser el més votat!

Esmorzar Solidari

La iniciativa de l’Esmorzar Solidària s’acull dins d’Els Patis Solidàris de la Granés. En aquestes jornades que es celebren aquesta setmana durant la mitja hora de pati es realitzen diferents activitats que tenen com a objectiu la recollida de donatius per col·laborar amb La Marató de TV3. Com ja sabeu, aquest any La Marató es centra en la investigació sobre el càncer.

Esmorzar solidari

Esmorzar solidari

Esmorzar solidari

Arracades solidàries

A més, com a novetat aquest any, vam comptar amb la col·laboració de la Júlia F., alumna de 2n de batxillerat. Sota el nom de Ram’s Liitle Stuff realitza arracades ben originals de forma artesanal. Ahir els seus companys les van poder comprar a un preu solidari de 3 euros per contribuir també amb La Marató de TV3.

Esmorzar solidari

Comment

Top