Èxit en la recaptació solidària contra el càncer infantil - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Èxit en la recaptació solidària contra el càncer infantil

A través d’una carta signada pel seu Director Gerent, Manel del Castillo, l’Hospital Sant Joan de Déu va fer arribar a les nostres alumnes de l’itinerari de Ciències de la Salut de 1r de Batxillerat el seu agraïment pel donatiu realitzat a l’entitat per a la investigació del càncer infantil.

Dins del seu projecte de curs, les alumnes, liderades per la seva professora Dora Sánchez, van organitzar diferents activitats solidàries com ara esmorzars i venda de bossetes de llaminadures per recaptar diners.

Hospital Sant Joan de Déu
Imatge: Hospital Sant Joan de Déu

L’aportació realitzada per l’escola a partir d’aquest projecte, que correspon a 353,39 €, es destinarà al grup de recerca del càncer del
desenvolupament, més conegut com a càncer infantil, on metges i investigadors treballen conjuntament per millorar la supervivència i la qualitat de vida dels nens que pateixen aquesta malaltia.

A més, les alumnes i la professora van rebre també aquest diploma d’agraïment de l’Hospital Sant Joan de Déu per la seva col·laboració amb la Recerca del Càncer Infantil.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top