Exposició dels Treballs de Recerca - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Exposició dels Treballs de Recerca

Aquests darrers dies els nostres alumnes de Segon de Batxillerat han realitzat l’exposició oral dels seus Treballs de Recerca. Es tracta d’una matèria obligatòria dins del currículum de batxillerat i que a la nostra escola els alumnes comencen a preparar a primer curs.

UNA GRAN PROPOSTA DE TEMES

Aquest treball permet als alumnes assolir la competència en recerca i aprofundir en algun tema del seu interès. De fet, durant aquests dies d’exposicions orals hem pogut veure treballs de temàtiques ben diverses: des de l’estudi de la dansa social o la creació d’un cor musical, a temes tecnològics com la creació d’una aplicació per a IOS, d’un videojoc en 3D o un dron, o de salut, com la paràlisis facial o l’aplicació de teràpies alternatives en les malalties psicosomàtiques. En l’àmbit social, s’ha estudiat com afecta la publicitat en els adolescents i les identitats de gènere, i pel que fa a temes històrics, s’ha parlat de l’holocaust i el Revisionisme, entre d’altres.

Durant el procés d’elaboració d’aquest treball, cada alumne ha comptat amb un tutor, que l’ha ajudat en el seu seguiment i orientació. Després d’aquest acurat seguiment, els treballs han estat avaluats davant d’un tribunal de professors.

Moltes felicitats a tots per la feina feta!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top