Exposició final sobre el projecte de la fibrosi quística - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Exposició final sobre el projecte de la fibrosi quística

I per fi va arribar el gran moment… Ahir, després de mesos d’intens treball i d’investigació sobre la malaltia de la fibrosi quística, els alumnes van poder exposar els resultats del seu projecte “Fem visible la FQ”. Envoltats de pares, professors i d’alguns dels col·laboradors amb qui han comptat en aquest projecte com ara Isabel Pérez, de Blanquerna-URL, i Glòria Calderón, els alumnes de 1r de batxillerat de Ciències de la Salut van presentar tot allò que han après sobre la malaltia al cap de tots aquests mesos.


La professora de la matèria, Marta Porter, va obrir l’acte amb un sincer agraïment tants als testimonis, docents i col·laboradors que han contribuït a fer més ric el projecte, així com al treball realitzat pels alumnes. I és que aquest ha estat un intens viatge d’aprenentatge que es va iniciar a l’octubre de l’any passat i que conclou ara.


Durant la presentació, s’ha projectat un vídeo que recollia les diferents activitats realitzades dins d’aquest projecte, com el taller sobre tècniques respiratòries o de nutrició  a Blanquerna-URL, els valuosos testimonis de CarolinaMònica Recio, malalta i mare d’una nena amb fibrosi quística, respectivament, així com la visita de l’embriòloga clínica Glòria Calderón, entre moltes altres.


En aquest vídeo els alumnes també han pogut entrevistar de primera mà a diversos afectats de fibrosi quística, que els hi han explicat com és el seu dia a dir, quines són les seves rutines d’exercicis, la medicació que prenen, les relacions amb els companys, etcètera. 


Al finalitzar la projecció del vídeo els assistents han pogut navegar pel blog que han realitzat els alumnes en aquest projecte, amb un gran volum d’informació i recursos sobre aquesta malaltia.Us felicitem a tots per l’excel·lent feina feta!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top