Fent matemàtiques a la Prova Cangur 2016 - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Fent matemàtiques a la Prova Cangur 2016

Aquest matí, un grup d’alumnes de Granés Batxillerat ha participat en la prova Cangur 2016 de matemàtiques, convocades per la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM). Els estudiants Manu Gómez, de Primer de Batxillerat, i Joan Escolano i Laura Viñolas, de Segon de Batxillerat, han posat a prova el seu enginy a la Facultat de Matemàtiques de la Universitat de Barcelona, que ha estat una de les seus que ha acollit aquest concurs. A les proves poden participar alumnes des de 5è de Primària fins a Segon de Batxillerat. En l’edició d’enguany, la XXI, s’hi han inscrit més de 90 mil alumnes d’arreu de Catalunya, més de 9.000 de Batxillerat.

Prova Cangur 2016La prova Cangur, també anomenada International Mathematical Kangaroo o bé Kangourou sans frontières es realitza a Catalunya des de l’any 1996 i pretén despertar l‘interès dels més joves cap a les matemàtiques. S’organitza en més de 30 països i és una combinació entre la lògica i les matemàtiques, no únicament el coneixement de fórmules. El test per als alumnes de Batxillerat consta de 30 preguntes dividides en tres grups i diferent valor segons el grau de dificultat. De les 5 solucions proposades, només una és la correcta.

Prova Cangur 2016

Esperem que la Laura, el Manu i el Joan tinguin molta sort amb els resultats, tot i que de ben segur el millor ha sigut l’experiència viscuda!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top