CAT | ES
Graduació Segon de Batxillerat

Festa de graduació de Segon de Batxillerat

Ahir va ser un dia ple d’emocions a l’escola. Els alumnes de Segon de Batxillerat van celebrar la seva fi de curs i tant ells com els professors i tot el personal de Granés de Batxillerat vam participar d’una gran festa. L’acte de graduació va començar amb les paraules del director de l’escola, Xavier Jové, qui va desitjar molta sort a tots els estudiants en aquesta nova etapa que inicien a partir d’ara. Tots els tutors dels quatre grups de les diferents modalitats de Segon de Batxillerat també van fer el mateix en els seus respectius discursos.

Graduació de Segon de Batxillerat

L’acte va estar amenitzat també amb les actuacions musicals d’alguns dels alumnes de Granés Batxillerat. En un primer moment van ser els alumnes del Batxillerat Artístic qui van interpretar “Hair“, una de les cançons d’aquest musical que han treballat al llarg d’aquest curs. Després, li va tocar el torn a  Nieves Zhang, tocant una bella peça al piano. Alba Bassas va cantar en tercer lloc una de les cançons més conegudes d’Amy Winehouse, “Valerie”, i per, últim, els alumnes del Batxillerat d’Arts Escèniques van ser de nou els encarregats de tancar les actuacions amb la interpretació de “Goodmorning Sunshine”, també del musical Hair.

Graduació Segon Batxillerat

A més d’expressar-se musicalment, els alumnes també van poder dir la seva a través dels discursos que van fer els diferents delegats de classe: el Cristian Cifuentes i la Laia Farré, del 2nA; l’Adrià Pons i el Sergi Cervera, del 2nE; el Miguel Leiva, del 2nF i la Irene Baeza i l’Ana Benítez, del 2nT.

Graduació Segon Batxillerat

Durant la cloenda, l’Orlando López, secretari de l’escola, vinculat a la Granés des de fa més de 46 anys, va aprofitar també per anunciar la seva jubilació i desitjar a tot l’alumnat molta sort en aquesta nova etapa.

Graduació Segon de Batxillerat

Tots els alumnes van recollir un bonic record del seu pas per Granés Batxillerat amb la foto de la seva classe, i, al finalitzar l’acte, van poder gaudir d’un aperitiu a un dels patis exteriors de l’escola.

Aquí teniu més imatges de la jornada! Esperem que hàgiu gaudit molt del dia!

Graduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de BatxilleratGraduació Segon de Batxillerat
Comments: 2
 • David Flores
  5 anys ago

  Un gran dia i una emotiva graduació per tots. El gran ambient, de tot l’any, es va veure reflectit en l’acte. Alumnes, professors, secretaria, direcció, tots junts fem família.
  Vull desitjar als meus estimats alumnes, amb els que vaig començar la meva vida a la Granés, el millor en els seus nous camins. I no vull deixar passar l’ocasió sense desitjar també al nostre gran i estimat Orlando, una gran nova etapa en la seva vida, que sense dubte és ben merescuda després de tota una vida a la Granés. Ell ha estat el meu mentor i amb el que he après la gran essència de Granés Batxillerat. Moltes gràcies estimat amic!!
  Salutacions i abraçades a tothom.

  Reply
 • Marta Porter
  5 anys ago

  No perdeu mai la il·lusió ni la curiositat per aprendre, és un regal que ningú us podrà prendre. Molta sort a tots!

  Reply

Comment

Top