CAT | ES
Finalitzen les xerrades d'orientació de pares i exalumnes

Finalitzen les xerrades d’orientació de pares i exalumes

Aquesta setmana han finalitzat les sessions d’orientació adreçades als nostres alumnes de segon de batxillerat en les que han participat pares i antics alumnes de l’escola.

Entre les diverses activitats que realitzem al centre per tal d’ajudar els nostres alumnes de segon de batxillerat en la tria dels seus estudis superiors es troben les Jornades d’Orientació Universitària i aquestes xerrades per part de pares de i exalumnes. L’objectiu d’aquestes últimes és que els pares puguin compartir amb els alumnes les seves experiències professionals, explicar com és el seu dia a la feina, quines activitats realitzen i les aptituds necessàries per a desenvolupament de la seva feina.

En el cas dels exalumnes, el fet que fes pocs anys que es trobessin a la mateixa situació que els nostres alumnes de segon els ajuda a empatitzar amb ells i donar-los consells de primera mà. També els parlen de la seva nova etapa universitària i dels estudis que estan cursant.

Com bé sabeu, una de les prioritats de Granés Batxillerat és la d’ajudar als nostres alumnes en la tria del seu futur. I especialment als alumnes de segon, que es troben pocs mesos abans de realitzar les PAU i d’encaminar el seu futur professional.

Moltes gràcies a tots els qui heu fet possible que aquestes sessions hagin estat un èxit!

Comment

Top