Graduació 2018-19

Ahir vam viure un gran dia a l’escola! Els nostres alumnes de segon de batxillerat van ser els protagonistes de l’acte de graduació que vam celebrar al pati de l’escola com a cloenda del curs.

Xavier Jové, director de l’escola, obrint l’acte de graduació.

L’acte es va iniciar amb un discurs del director de la nostra escola, Xavier Jové, que va desitjar als alumnes molta sort en aquesta nova etapa que iniciaran a partir d’ara. Després cadascun dels tutors de 2n, Gabriel Chacón, Jordi Sempere, Xavier Sebastià i Rosa Mª Auladell es va dirigir també als seus alumnes, encoratjant-los a seguir lluitant pels seus objectius i a seguir sent persones crítiques amb la realitat que ens envolta.

Rosa Mª Auladell, tutora del grup 2T d’Arts Escèniques.

Els delegats i delegades també van tenir ocasió de dedicar unes paraules als que han estat els professors i companys de classe durant aquests dos anys.

Anna Bernal i Mireia Obregón durant el seu discurs com a delegades.

Després d’això, els alumnes, un a  un, van pujar a l’escenari per recollir les orles.

L’acte, a més, va comptar amb la participació de l’alumna Anna González, del batxillerat escènic, que va realitzar un actuació de claqué que va rebre els aplaudiments de tots els assistents.

Durant la celebració es van lliurar també els trofeus als campions del Torneig de Futbol que es va celebrar el mes d’abril.

Equip guanyador del Torneig de Futbol 2019.

Esperem que tots hàgiu gaudit de la graduació! Us deixem aquí amb més imatges de la jornada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top