Graduació 2n Batxillerat

Ahir vam viure un gran dia a l’escola! Els nostres alumnes de Segon van ser els protagonistes de l’acte de graduació que vam celebrar al pati de l’escola com a cloenda del curs.

L’acte es va iniciar amb un breu discurs del director de la nostra escola, Xavier Jové, que va desitjar als alumnes molta sort en aquesta nova etapa que iniciaran a partir d’ara. Després cadascun dels tutors de 2n, Gabriel Chacón, Jordi Sempere, Cécile Martínez i Xavier Sebastià, es va dirigir també als seus alumnes, encoratjant-los a seguir lluitant pels seus objectius i a seguir sent persones crítiques amb la realitat que ens envolta.

graduació 2018

Els delegats també van tenir el seu moment, per dedicar unes paraules amb els que han estat els seus companys de classe durant aquests dos anys. Després d’això, els alumnes, un a  un, van pujar a l’escenari per recollir les orles.

graduació 2018

Graduació 2018

L’acte, a més, va comptar amb la participació de l’alumne Àlex Gilabert, del batxillerat escènic, que va realitzar un espectacle de màgia i humor que va rebre els aplaudiments de tots els assistents.

Graduació 2018

Durant la celebració, que va estar presentada per David Flores, secretari del centre, es van lliurar també els trofeus dels diferents tornejos esportius realitzats a l’escola al llarg del curs, tant de bàsquet, com de tennis de taula i futbol.

graduació 2018

Esperem que tots hàgiu gaudit de la graduació! Us deixem aquí amb més imatges de la jornada.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top