Graduació promoció 2018-20

Ha sigut un curs excepcional, i no podia acabar d’una altra manera per als nostres alumnes de Segon de Batxillerat.

Aquest dimecres els nostres alumnes han posat fi de forma oficial a una etapa, la de Batxillerat, que, per molts motius, segur que mai oblidaran. Tot i que de forma telemàtica, els professors i personal de Granés Batxillerat no vam voler deixar passar l’ocasió per celebrar un acte tan esperat per als nostres alumnes.

La distància física, a la qual ens ha acostumat aquesta pandèmia, es va anar escurçant gràcies al caliu de tots els nostres alumnes i dels familiars que ens van voler acompanyar. Durant l’acte es van anar seguint diferents discursos per part dels delegats de classe, els tutors, el David i el Xavier, secretari i director de Granés Batxillerat, respectivament, així com d’altres alumnes i professors que van voler participar de forma espontània. Paraules plenes de records viscuts a la nostra escola i de bons desitjos pel futur que espera als nostres estudiants.

Des de l’escola, hem volgut recollir en imatges el pas dels nostres alumnes per Granés Batxillerat. Dos anys viscuts intensament i que s’han omplert d’activitats i aprenentatges com podreu veure en aquests vídeos dels diferents grups.

  • 2A
  • 2E
  • 2F
  • 2T

Us desitgem molta sort en les diferents proves que esteu preparant, entre elles la PAU.  Molta força en aquesta recta final de curs!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top