CAT | ES

Graduació promoció 2018-20

Ha sigut un curs excepcional, i no podia acabar d’una altra manera per als nostres alumnes de Segon de Batxillerat.

Aquest dimecres els nostres alumnes han posat fi de forma oficial a una etapa, la de Batxillerat, que, per molts motius, segur que mai oblidaran. Tot i que de forma telemàtica, els professors i personal de Granés Batxillerat no vam voler deixar passar l’ocasió per celebrar un acte tan esperat per als nostres alumnes.

La distància física, a la qual ens ha acostumat aquesta pandèmia, es va anar escurçant gràcies al caliu de tots els nostres alumnes i dels familiars que ens van voler acompanyar. Durant l’acte es van anar seguint diferents discursos per part dels delegats de classe, els tutors, el David i el Xavier, secretari i director de Granés Batxillerat, respectivament, així com d’altres alumnes i professors que van voler participar de forma espontània. Paraules plenes de records viscuts a la nostra escola i de bons desitjos pel futur que espera als nostres estudiants.

Des de l’escola, hem volgut recollir en imatges el pas dels nostres alumnes per Granés Batxillerat. Dos anys viscuts intensament i que s’han omplert d’activitats i aprenentatges com podreu veure en aquests vídeos dels diferents grups.

  • 2A
  • 2E
  • 2F
  • 2T

Us desitgem molta sort en les diferents proves que esteu preparant, entre elles la PAU.  Molta força en aquesta recta final de curs!

Comment

Top