Gran èxit de la inauguració d’Hijxs de las tablas

Amb una gran afluència de públic, la inauguració de l’exposició Hijxs de las tablas ahir per part dels alumnes del Batxillerat d’Arts Escèniques de l’escola va ser tot un èxit.

La Sala d’Exposicions del Centre Cívic-Parc Sandaru de Barcelona es va omplir de gom a gom entre familiars, amics i personal del centre que van voler acompanyar els alumnes en aquesta ocasió tan especial.

Inauguració Hijxs de las tablasHijxs de las tablas

L’acte va començar amb la interpretació del tema “El telón nunca caerá” per part dels autors de les obres, que després van retirar els papers que cobrien inicialment els seus quadres, desvelant així el gran misteri de la nit: els quadres.

Inauguració Hijxs de las tablas

El nombrós públic assistent va poder admirar així aquestes 55 obres que representen un viatge visual per la història del teatre a través dels personatges més  representatius de la literatura dramàtica universal.

Però les sorpreses no acabaren aquí. Minuts després, i acompanyats per la música en directe del tema “Tú-ti-te-contigo per part de tres dels alumnes al piano i el violí, la resta d’artistes van realitzar una genial actuació de dansa contemporània. Amb aquesta darrera actuació es donava per inaugurada aquesta exposició que es podrà visitar fins al pròxim 31 de març.

Inauguració Hijxs de las tablas

 

Des d’aquí, us volem felicitar a tots per una nit tan màgica i plena d’art!

One Response

  1. Marta ha dit:

    Gràcies per compartir la feina ben feta!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top