CAT | ES
Esmorzar solidari 2019

Gran èxit de l’esmorzar solidari per a La Marató

Un any més, a l’escola hem celebrat un esmorzar solidari per recaptar diners per a La Marató de TV3, que enguany es centra en la investigació de les malalties minoritàries. I, gràcies a la col·laboració dels nostres alumnes, aquest ha sigut tot un èxit!

Des de pastissos dolços, amb gran protagonisme de la xocolata, fins a pizzes casolanes, magdalenes, originals palmeretes de pesto o bombons artesans, hem pogut assaborir una gran varietat de creacions culinàries elaborades pels nostres alumnes. I tot s’ha venut a un preu simbòlic d’un euro per contribuir a aquesta causa solidària.

Guanyador al millor pastís solidari

Com sabeu, en aquest esmorzar solidari es va organitzar un concurs per triar el millor pastís. Doncs bé, el guanyador va ser aquest deliciós pastís de xocolata i oblea acompanyat de bombons de diferents xocolates elaborat per Nacho Martín, alumne de 1r de batxillerat.

Enhorabona i esperem que gaudeixis molt del teu premi: un taller de rebosteria al Museu de la Xocolata de Barcelona.

Llaminadures per lluitar contra la fibrosi quística

A més, durant l’esmorzar solidari els alumnes de 1r de batxillerat de Ciències de la Salut que porten a terme aquest curs un projecte sobre la fibrosi quística van vendre també llaminadures solidàries per contribuir a la investigació d’aquesta malaltia minoritària.

La iniciativa de l’Esmorzar Solidària s’acull dins d’Els Patis Solidaris de la Granés. Aquestes jornades, que s’han celebrat aquesta setmana i que culminaran amb l’actuació del mag Loiro el pròxim dimarts, omplen els patis amb activitats realitzades pels propis alumnes per recollir donatius per a La Marató de TV3.

Comment

Top