Granés Batxillerat, a La Vanguardia i El Periódico

Avui la nostra escola apareix al monogràfic “Millors centres educatius de Catalunya que publica el diari La Vanguardia. Es tracta d’un especial sobre centres educatius a Catalunya que pretén servir de guia a pares i alumnes a l’hora de triar la formació que millor s’adapta a les seves necessitats.

Granés Batxillerat, a “La Vanguardia” i “El Periódico de Catalunya”

En aquesta publicació es destaquen els batxillerats especialitzats de Granés Batxillerat , que permeten als nostres alumnes formar-se segons les seves inquietuds. Així, podran triar entre els nostres itineraris:

Aprenentatge Basat en Projectes

A més, es destaca també la nostra metodologia innovadora, que impulsa el talent de cadascun dels alumnes i on són els propis alumnes els protagonistes del seu aprenentatge. Els alumnes, doncs, aprenen fent , en un aprenentatge basat en projectes. I el nostre sistema de 8 avaluacions, els permet organitzar-se millor amb els estudis.

D’altra banda, avui Granés Batxillerat també apareix a l’altre diari de referència a Catalunya, “El Periódico de Catalunya“, tant en la seva versió catalana com castellana.

GB, a El Periódico

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top